Lidmaatschap activeren

 Online via onze webwinkel
Snel je lidmaatschap activeren en betalen in een veilige omgeving? Het kan via onze webwinkel!

 Via overschrijving
Maak een keuze uit een van onze lidmaatschapsbijdrages en schrijf het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer 001-4098773-17 van Vogelbescherming Vlaanderen vzw, Koetshuis • Stadspark, Walburgstraat 37, 9100 Sint-Niklaas met als mededeling ‘Lidmaatschap WS’. Enkele dagen later vind je dan een welkomstpakketje in jouw brievenbus. IBAN: BE61001409877317  —  BIC: GEBABEBB.

 Via domiciliëring
Heel wat leden betalen hun lidmaatschap bewust via een domiciliëringopdracht. Zo’n domiciliëring heeft heel wat voordelen: je bent er 100% zeker van dat jouw lidmaatschapsbijdrage elk jaar tijdig overgemaakt wordt en de ledenadministratie van Vogelbescherming Vlaanderen verloopt efficiënt en kostenbesparend. Download hier het domiciliëringsdocument, vul het in en bezorg het aan jouw financiële instelling.

 Maak iemand blij met een cadeaulidmaatschap
Wil je vriend of familie een lidmaatschap schenken? Dat kan eenvoudig via onze webwinkel of via een overschrijving. Vermeld in de mededeling ‘cadeaulidmaatschap’ en stuur een mailtje met de adresgegevens van de gelukkige naar het secretariaat.

Go to top