Onze nieuwe website

20 mei 2016


De algemene website van Vogelbescherming Vlaanderen werd al een tijd in de war gestuurd door cybercriminelen. Daardoor moest hij eind april uit de ether worden gehaald. Nu is er een nieuwe website: overzichtelijk, gebruiksvriendelijk én veilig. Op de homepagina maken de zogenoemde 'sliders' het mooie weer. Om de zeven seconden krijg je een nieuwe slider te zien met een bondig tekstje. Bij de meeste kan je verder doorklikken naar ofwel een van onze andere websites ofwel een achterliggende pagina waarop je meer informatie vindt.

Helemaal onderaan de homepagina vind je verschillende menu's met daaronder een aantal submenus: de vereniging, wild dier in nood, informatiecentrum, wetgeving, steun ons, activiteiten. Daar vind je meteen de informatie die je zoekt. We hebben ervoor gezorgd dat dit vlak met menu's en submenu's niet enkel op de homepagina te zien is maar ook op elke achterliggende pagina.

De website is nog in opbouw, maar er wordt permanent aan verder gewerkt. Doel is natuurlijk dat hij zo snel mogelijk volledig operationeel is. Helemaal bovenaan de homepagina kan je snel doorklikken naar Word lid (waar je alle modaliteiten vindt om lid te worden van Vogelbescherming Vlaanderen) en uiteraard Contact (waar je onze adresgegevens vindt). Veel surfplezier!

Go to top