Educatie, sensibilisatie, studie

Via haar driemaandelijks tijdschrift ‘Mens & Vogel’, maar ook via haar website, houdt Vogelbescherming Vlaanderen haar leden en andere ge├»nteresseerden op de hoogte van al haar activiteiten, het leven van de vogels, de recente wetgevingen betreffende vogelbescherming, jacht en natuurbehoud, het bouwen en plaatsen van nestkasten, het aanplanten van streekeigen bomen en struiken in de tuin, het voederen van vogels in de winter, enz. Wil je meer over deze thema's weten? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingspakket aan. Doe het vandaag nog, zo werk je met ons en tienduizenden anderen mee aan een groen en vogelrijk Vlaanderen! Je kan dat eenvoudig doen door ons een e-mailbericht te sturen.

Wil je echter meteen lid worden van Vogelbescherming Vlaanderen en elke drie maand een editie van het populairwetenschappelijke tijdschrift/ledenblad 'Mens & Vogel' in de bus krijgen? Klik dan door naar lidmaatschap. Ben je benieuwd te weten hoe de cover van de meest recente editie (juli-augustus-september 2016) eruit ziet en wat de inhoud is? Neem dan hier gerust een kijkje.